Weblog

 • Trademart Utrecht

  zaterdag, 19 maart, 2011

  Van 13 tot 15 maart 2011 stonden we op de Voorjaarsbeurs, op de 7e verdieping van de Jaarbeurs in Utrecht. De Voorjaarsbeurs richt zich op winkeliers die op zoek zijn naar trends en nieuwe producten.

  We hadden 3 dagen de tijd om op te bouwen. We hadden maar 2 halve dagen nodig om onze relatief kleine stand van 2x3 meter in te richten.

                       

  Dozen vol met spullen hadden we bij ons. We wilden alles laten zien! Achteraf gezien hadden we ons beter kunnen focussen op een paar producten, maar dat is leergeld voor de volgende keer.

  Nog de laatste producten uitpakken, en toen was de stand klaar.

            

  Het was erg gezellig met onze buren van Froukje servies, Rirem design, Hippieskippie en Cupcakes. Als je 3 dagen lang naast of tegenover elkaar staat, leer je elkaar wel kennen.

  Onze 'Truus' vrolijkte ons steeds weer op, ook al werden we af en toe een beetje somber omdat er relatief weinig mensen bij onze stand bleven staan. De felgekleurde plastic beesten uit China van onze overburen trokken meer klanten. De meeste bezoekers van de beurs waren toch niet zo geinteresseerd in 'duurzaam' als we gedacht hadden.

    

  Maar er waren toch best een aantal mensen wel geinteresseerd. De meeste interesse ging uit naar de blikken kerstversiering en de boekensteunen van oude fietskettingen.