In de media

 • Ecoweetjes

  14 november 2011

  Een leuk stuk over Emax Domina staat op de site van Ecoweetjes. En ik ben vooral erg blij met de 3 hele mooie recensies die er zijn bijgeschreven.

   

  Celeste Boddaert schreef:

  November 9, 2011 at 16:29

  Zelf heb ik nu al een jaar of twee een billboard tas die inderdaad overal mee naar toe gaat. Ik gebruik hem als laptoptas, waar vaak ook boeken inzitten (zwaar!). Er zit nog geen scheurtje in en de hengsels blijven trouw hun werk doen. Verder krijg ik vaak leuke racties op deze “laptop”-tas. Tenminste niet zo saai zwart of zoals de halve wereld één van Crumpler. Ik ben er dolblij mee en zou hem iedereen cadeau doen!

   

  Bianca viveen schreef:

  November 10, 2011 at 18:49

  Ik heb diverse dingen. Die op de website te koop staan. Ik ben er heel erg blij, voornamelijk ben ik zeer maar ook zeer tevreden over een portofeuille die gekocht heb. Hij is gemaakt van rubber en de binnenkant van stof. Ik vind het een pracht ding. Verder heb ik een armband die gemaakt is van restjes stof. Over deze armband krijg ik alleen maar positieve reactie’s. Verder heb ik een vlaggenlijn. Die moeten we nog testen voor de reactie’s. Ik vind emaxdomina een prima site waar je voor elk wat wils kunt vinden. Succes met zoeken.

   

  Monique schreef:

  November 10, 2011 at 19:14

  Bij ons hangt de feestslinger in de kamer! En ik ben inmiddels trotse bezitster van een echte Emax Domina portemonee. Ik heb inmiddels al heel wat producten bij Emax Domina gezien en wat mij zo opvalt, is dat producten zo goed en netjes zijn afgewerkt. En omdat de producten van restmateriaal gemaakt worden, heb je vaak een heel orginele print.
  Het geeft een goed gevoel, als je weet dat een deel van de opbrengst ook nog te goede komt aan kansarme vrouwen in India.