Berichten

 • Open avond Emax Domina

  14 december 2011
  Wil je nog last minute een bijzonder en uniek kerstgeschenk kopen, waarmee je ook nog eens vrouwen in India helpt? Kom dan naar de open avond van Emax Domina, mooi en verantwoord uit India, op donderdag 22 december in Amstelhoek, aanvang 19,30 uur.

   

  Alle producten van www.emaxdomina.nl zijn fair trade geproduceerd in India, en gemaakt van gerecycled materiaal. De producten zijn hip, kleurrijk en van goede kwaliteit. Omdat de producten van restmaterialen zijn gemaakt is elk product uniek. En met de verkoopopbrengst ondersteunt Emax Domina ook nog eens projecten voor kansarme vrouwen in India.

  Emax Domina houdt op donderdagavond 22 december een open avond op het kantoor in Vandijklaan 22 in Amstelhoek. Tijdens deze avond vertelt oprichtster Angela Rooijmans de achtergrondverhalen achter deze bijzondere producten. Met veel fotomateriaal zal zij toelichten hoe de producten gemaakt worden. De bezoekers kunnen vervolgens, onder het genot van een drankje en een hapje, de producten met eigen ogen bekijken en vasthouden. De producten kunnen worden aangeschaft met aantrekkelijke kortingen tot wel 35%!

  Er is slechts plaats voor 15 personen, dus geef je snel op.

  Voor verdere informatie: Angela Rooijmans, 06-51077126, @emax_domina of angela@emaxdomina.nl