Berichten

 • Koopavond in Bunnik 6 november

  23 oktober 2013

  Koopavond van kleurrijke fair trade geschenken in Yogacentrum Bunnik

  Op woensdag 6 november 2013 is er een koopavond van mooie en kwalitatief goede fair trade producten. Dit varieert van tassen, armbanden, boekensteunen, portefeuilles tot dekens. Al deze kleurrijke artikelen zijn gemaakt van gerecycled materiaal waardoor er een uniek nieuw product is ontstaan. Alle producten komen uit India. Bij de ontwikkeling van de producten zijn Indiase designers betrokken die oog hebben voor westerse trends. Hierdoor hebben de producten een eigentijdse en moderne uitstraling.

  Emax Domina is opgericht door Angela Rooijmans. Na een aantal jaren in India te zijn geweest heeft zij besloten om Emax Domina op te zetten. Met de opbrengst van de verkoop van deze mooie en verantwoorde producten draagt zij bij aan de ontwikkeling van vrouwen in India.

  Tijdens deze avond vertelt Angela de achtergrondverhalen achter deze bijzondere producten. Met veel fotomateriaal zal zij toelichten hoe de producten gemaakt worden. De bezoekers kunnen vervolgens, onder het genot van een kopje thee, de producten met eigen ogen bekijken en kopen. De producten zijn zeer aantrekkelijk geprijsd en goedkoper dan de prijzen op de website. Laat u inspireren door de artikelen op de website  www.emaxdomina.nl.

  De aanvangstijd is om 20.00 uur in Yogacentrum Bunnik , Smalleweg 8a Bunnik. Graag aanmelden via carinhoogstraten@casema.nl of 06 46461997.