Kerstversiering van blik en moederbord

De kerstversiering van blik en moederbord wordt gemaakt bij Creative Craft in Moradabad.

Moradabad is een stad in Noord-India waar de helft van de bevolking leeft van het maken van handwerk producten. Echt vakmanschap en prachtige producten waar uren werk in zit maar waar de handwerklieden vaak erg weinig voor krijgen betaald. Emax Domina werkt samen met Creative Craft Community en zorgt voor een eerlijke beloning en betere arbeidsomstandigheden voor deze handwerklieden. 

 

Creative Craft Community ondersteunt bijvoorbeeld Shariful Hasan, een metaal­bewerker in Moradabad die een kleine workshop runt met 5 vakwerklieden. Zij maken producten van oude fietskettingen, blik en autobanden. Dankzij Creative Craft Community krijgt hij een eerlijke prijs voor zijn producten en kunnen zijn kinderen, en die van zijn medewerkers, naar school.

 

 

In de werkplaats van Shariful Hasan is, in opdracht van Emax Domina, bijzondere kerstversiering gemaakt van gerecycled blik. Er zijn bloemetjes, sterren, sneeuwvlokken en engeltjes verkrijgbaar.

 

kersster blikkerstengel blikkerstbloem blikkerstster blikkerstengel blikkerstversiering gerecycled blikkerstversiering gerecycled blikkerstversiering gerecycled blikblikken kerstversieringblikken kerstengelblikken kerstversiering

Zie voor de volledige collectie van blikken kerstversiering hier.

 

Daarnaast worden er ook kersthangers gemaakt van oude computeronderdelen. Er zijn 5 verschillende soorten.

 

kerstversiering van gerecyclede computeronderdelen

Help de handwerklieden in India aan een betere toekomst voor hun kinderen